Ambassadrice stelt zich voor: Sandra Steutel

Hoi ladies,

Het is een eer om gevraagd te worden als ambassadrice en ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Sandra en woon in Wolphaartsdijk. Dit jaar doe ik weer mee aan de @ladiesrungoes, 10 km. Mijn dochter doet mee met de Little Ladies. Inmiddels loop ik ruim 10 jaar, meestal met vriendinnen of alleen. Het liefst loop ik aan de kust. Door de duinen en op het strand is een geweldige plek om te lopen. Hardlopen is voor mij veel meer dan een sport. Het zorgt er niet alleen voor dat het lichaam er goed van uit gaat zien, maar geeft ook mentaal enorme boost en rust in het hoofd. Trainen op ademhaling, doorzetten, genieten van de omgeving en lekker even op jezelf zijn. Overdag zit ik veel en heb ik een druk (privĂ©)leven met een eigen onderneming, dus zodra er even tijd is trek ik mijn hardloopschoenen aan. Zo nu en dan schrijf ik me in voor een hardloopevenement zodat ik een doel heb om naar toe te kunnen trainen.

LADIES, de @ladiesrungoes is het gezelligste sportevement van Goes voor jong & oud en raad alle sportieve ladies aan om mee te doen!