Ambassadrice stelt zich voor: Annette Bevelander

Hallo allemaal,

Ik ben Annette Bevelander, 33 jaar, en woon samen met mijn partner en onze 2 kinderen, Noah van bijna 10 en Kira van 7 jaar. Ik ben geboren en getogen in Rilland waar ik ondertussen elke straat al hardlopend heb gezien.

Dat ik gevraagd ben om ambassadrice te zijn voor de ladiesrun Goes vind ik hartstikke tof.
Ruim 3 jaar geleden ben ik op vakantie dankzij een vriendin besmet geraakt met het hardloop virus, daarvoor heb ik nooit een meter kunnen rennen, maar met veel doorzetten lukte het uiteindelijk wel.

De Ladiesrun Goes was de allereerste wedstrijd die ik ooit liep en is daarmee dan ook erg speciaal voor mij. Elk jaar probeer ik hem dan ook te lopen.

De afgelopen jaren heb ik flink getraind, en ondanks enkele tegengeslagen; een langdurige hamstring blessure en eind vorig jaar een hersenschudding na een auto-ongeluk, heb ik mijn ritme gevonden en voel steeds weer vooruitgang. Omdat ik door mijn spieraandoening snel blessuregevoelig ben, doe ik sinds een paar maanden ook krachttraining en stap ik sinds kort ook regelmatig op de racefiets. Mede hierdoor lukte het me steeds weer snel terug op niveau te komen en qua prestaties steeds te blijven groeien.

Voor de Ladiesrun Goes wil ik graag de 10 km gaan lopen. Mijn doel is om binnen 45 minuten over de finish te komen en daarmee een PR te lopen.
Hiervoor loop ik 3 x per week; 1 x een interval, 1x een korte duur of tempo loop en 1 x een lange duurloop, daarnaast stap ik elke week op mijn racefiets en ben ik de km’s aan het uitbreiden en fitness ik nog 1 x bij de fysio.
Mijn ultieme doel en ook droom is om in 2020 de Kustmarathon van Zoutelande te lopen, hier neem ik rustig de tijd voor om te zorgen dat ik blessurevrij aan de start kan staan, en hopelijk ook zo over die fantastische finishlijn kan komen.

 

Sportieve groetjes Annette