Ambassadrice stelt zich voor: Jannie de Bel

Hoi allemaal, vorig jaar heb ik geschreven hoe ik begonnen ben met hardlopen. Ik loop nog steeds ondanks dat ik al behoorlijk op leeftijd ben. Ik kan wel merken dat het moeilijker wordt maar ik denk dat ik dat moet accepteren en blij moet zijn dat ik het nog steeds doe en kan ondanks mijn astma. Ik moet me er altijd toe zetten weg te gaan maar als ik dan terug kom heb ik energie voor tien en ben ik blij en trots op mezelf dat ik het weer gedaan heb. Ik probeer minimaal twee keer per week te lopen tussen de 5 en 8 kilometer.

Wat mij nog het meest beweegt tot hardlopen is het meedoen aan de ladiesrun Goes en een paar andere gezellige loopjes. Die gezelligheid en het sportief bezig zijn. Heerlijk. Altijd 5 km. Dit hoop ik nog lang vol te houden. Ik zeg altijd: schoenen aandoen en de weg naar de achterdeur is de zwaarste. Daarna komen de kilometers vanzelf. Plus geloof in jezelf. Iedereen kan hardlopen.

Liefs Jannie de Bel