Ambassadrice stelt zich voor: Natalie Sinke

Hey ladies,

Het is weer bijna tijd voor de enige echte Ladiesrun Goes, 

dit jaar als spetterend Summer Festival. Superleuk dat ik samen met een aantal andere prachtige ladies weer ambassadrice mag zijn! En dat niet alleen, ik mag jullie ook 3 avonden mee op pad nemen voor een gezellige functionele looptraining op het parcours van de Ladiesrun Goes om jullie een aantal nuttige tips mee te geven.

Tijd om me alvast kort voor te stellen voor degenen die mij nog niet (zo goed) kennen ? Ik ben Natalie, 43 jaar, vorig jaar winnares van de 5 kilometer Ladiesrun Goes en sinds ongeveer 1,5 jaar ASICS Frontrunner. Opgegroeid met atletiek en triathlon, was het best taai dat ik in mijn pubertijd moest stoppen met sport door flinke knieproblemen waardoor ik snel heel veel zwaarder werd. Na jaren niets (kunnen) doen, kwam ik in een sportschool terecht, raakte verslaafd aan groepslessen en fitness, gaf jaren les als steps/aerobics instructrice en verloor tegelijkertijd veel gewicht (uiteindelijk 47 kilo). Zo’n 7 jaar geleden ontdekte ik het hardlopen opnieuw en de passie was al snel weer helemaal terug.

Ondanks dat ik flink blessuregevoelig ben, probeer ik alles uit het lopen te halen wat ik kan en probeer ik mezelf te blijven verbeteren. Ik loop meestal 4x in de week, waarvan 1x in de twee weken een personal sprinttraining met Robert Lathouwers (binnenkort meer over Robert!) 1x in de week doe ik personal krachttraining en bijna iedere dag wel specifieke spiertraining voor mijn core en heupen; dat zorgt ervoor dat ik zo goed mogelijk kan blijven lopen. Ook loop ik graag wedstrijden in binnen- en buitenland, geweldig om in een totaal andere omgeving hard te lopen. Alle afstanden vind ik leuk om te doen. Na 5 marathons richt ik me op dit moment vooral op sneller worden op de kortere afstanden, maar stiekem denk ik ook weer aan marathon nummer 6…

Sinds bijna 1,5 jaar ben ik ASICS Frontrunner; een waanzinnig nationaal, maar ook internationaal team met allemaal gepassioneerde hardlopers en andere sporters. Iedereen met een eigen inspirerend en motiverend verhaal en andere achtergrond.

Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om af en toe trainingen of workouts te geven, dus ik hoefde ook niet lang na te denken over de vraag of ik de trainingsavonden voor jullie wilde verzorgen. Of je nu een beginnende loopster of wedstrijdatlete bent, we gaan er 3 toffe avonden van maken. Kom gezellig een keer meetrainen en neem je vriendin(nen) mee!

HAVE FUN RUNNING!

PS: ben je nieuwsgierig naar welke trainingen en wedstrijden ik doe en hoe ik die ervaar? Volg mij dan op Instagram: @glamrunner