Warning: include(/home/ladi01/domains/ladiesrungoes.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ladi01/domains/ladiesrungoes.nl/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(/home/ladi01/domains/ladiesrungoes.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ladi01/domains/ladiesrungoes.nl/public_html/wp-settings.php on line 95

Warning: include(): Failed opening '/home/ladi01/domains/ladiesrungoes.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php72/usr/share/pear') in /home/ladi01/domains/ladiesrungoes.nl/public_html/wp-settings.php on line 95
Laatste oefenloop op zondag 26 maart – Ladiesrun Goes

Laatste oefenloop op zondag 26 maart

Aanstaande zondag is je laatste kans om in groepsverband te oefenen voor de Ladiesrun Goes. We starten om 10:30 uur met een warming-up in Omnium onder leiding van Essentrics instructrice Sabine Parent. Verzamelen in de horecaruimte van Omnium.

Daarna gaan we om 11:00 uur naar buiten om de 5 kilometer ronde te lopen. Iedereen is van harte welkom voor deze gratis oefenloop.