Trainingslopen in aanloop naar Ladiesrun Goes 2017

In aanloop naar de 5e editie van de Ladiesrun Goes worden er een aantal trainingslopen georganiseerd in combinatie met een warming-up van Essentrics en een informatie-avond over voeding.

Zondag 5 maart: start om 10.30 uur met een Essentrics warming-up in de danszaal van Omnium. Deze warming-up duurt ongeveer een half uur en daarna gaan we het parcours van de 5 kilometer lopen. Aansluitend een Essentrics cooling-down. Kijk voor meer informatie over Essentrics op de site van Sabine Parent.
Wil je alleen het parcours lopen? Verzamel dan om 11.00 uur op het voorplein van Omnium.

Dinsdag 14 maart: start om 18.45 uur op het voorplein van Omnium. Je kan kiezen om de 5 of 7.5 kilometer te lopen. Aansluitend is er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in het Paviljoen van Omnium over gezonde voeding, voedingsupplementen en hardlopen.

Zondag 26 maart: idem als 5 maart maar dan na de Essentrics warming-up de mogelijkheid om alle drie de afstanden te trainen. Wil je alleen het parcours lopen? Verzamel dan om 11.00 uur op het voorplein van Omnium.